Welkom bij CLINIC DRESS! Nu inloggen.

Wachtwoord vergeten
 
artikelen | € 0,00

Algemene Voorwaarden

1. Gemakkelijk aankopen zonder risico.

Gedaan met de inkoopstress! Vanaf nu kunt U thuis in alle kalmte kiezen. Krijgt U de artikelen toe dan kunt U rustig aanpassen. Past iets niet... geen probleem, U mag binnen de 14 dagen ruilen of retour sturen. Alleen artikelen die speciaal voor u vervaardigd zijn (met emblemen, opstik kingen, be drijfslogo’s enz.) zijn van ruiling uitgesloten. De terugzending gebeurt via de post. We moeten het, vanzelfsprekend on ge dragen, artikel in de oorspronkelijke verpakking terugkrijgen vergezeld van een nota waarop de reden van terug zending vermeld staat. Vermeld ook of U de terug betaling of de vervanging van het artikel wenst. CLINIC & JOB DRESS B.V. betaalt U het geld terug door ofwel storting op Uw bank- of postrekening (dit is de vlugste manier – vergeet Uw nummer niet te ver melden!). Als U een artikel dat per set aan geboden wird terug stuurt, stuurt U ons dan de volledige set terug. De kosten voor het retourzenden zijn voor eigen rekening tenzij anders overeengekomen! U frankeert het pakket voldoende en stuurt het terug naar:

CLINIC & JOB DRESS B.V.
Postbus 3333
7500 DH Enschede

2. Gegarandeerde kwaliteit.

Kenmerkend voor de CLINIC DRESS-modellen zijn:
goede merken, prachtige afwerking en uiterst moderne designs. Al onze artikelen werden aan een strenge kontrole onder worpen.

3. Dag en nacht bereikbaar.

Geef bestelling telefonisch door. We kunnen U dan meteen alle nodige inlich tingen geven (8.15-16.30). Ook’s nachts kunt U op ons telefonisch antwoordapparaat een boodschap nalaten.

4. Betalen is zeer eenvoudig.

Betaling op rekening binnen 10 dagen na ontvangst van de goederen.

5. Retourzending.

 1. 5.1 Stuur bij een retourzending de retourbon mee welke in het pakje zit bijgesloten.
 2. 5.2 Wenst u vervanging of ruiling van een artikel vul dan de bijgevoegde bestelbon in en stuur deze met de retourzending mee.
 3. 5.3 U ontvangt voor de retourzending een creditnota van ons welke u in mindering kunt brengen op de originele factuur welke u heeft bewaard.
 4. 5.4 stuurt u alles terug wat op de factuur staat dan vervalt deze factuur in zijn geheel en ontvangt u van ons ook geen creditnota.
 5. 5.5 de retourzending kunt u het beste via PostNL aan ons terugsturen. U kunt daarbij gebruik maken van de voorgedrukte adressticker welke zit bijgesloten.
 6. 5.6 wenst u het via een andere vervoerder terug te sturen dan is het adres: Clinic & Job Dress, Najaarsweg 21, 7532 SK Enschede.
 7. 5.7 de retourzending dient voldoende te worden gefrankeerd.

6. Dit geldt voor alle bestellingen.

 • • De verzendkosten bedragen bij een levering binnen Nederland € 5,95 (exclusief B.T.W.). Wilt u een levering in het buitenland laten bezorgen, dan kunt u het beste daarover direct contact met ons opnemen.
 • •  De verzendkosten voor een zending naar Belgie bedragen € 7,95 (exclusief B.T.W.)
 • • Levering in 1 zending voorzover mogelijk. Bij meerder leveringen uit een bestelling, neemt CLINIC & JOB DRESS de meerkosten voor verpakking en verzending voor haar rekening.
 • • Om ons krediterisico te verzekeren, behouden wij het recht om een bestelling van een vooruitbetaling te laten afhangen. Tot het volledige rekeningsbedrag is betaald, blijven de geleverde goerderen eigendom van CLINIC & JOB DRESS B.V. Tevens maken wij U er op attent dat wij geen termijnbetalingen accepteren.
 • • Leveringen op rekening betalen binnen 10 dagen na ontvangst. NL22ABNA0434306800.
 • • Drukfouten en veranderingen van modellen onder voorbehoud.
 • • CLINIC & JOB DRESS B.V. behoudt het recht zendingen onder rembours te versturen zonder verdere opgaaf van reden.

7. Alternatieve geschillenbeslechting

7.1 De EU-Commissie zal onder de volgende link een internetplatvorm openen onder voor online beslechting van geschillen: http://ec.europa.eu/consumers/odr
Dit platvorm moet als vangnet voor buiten gerechtelijke beslechting van geschillen dienen, voortvloeiend uit online-aankopen of dienstverleningscontracten waarbij een consument betrokken is.

7.2 De verkoper is voor deelname aan een procedure voor geschillenbeschlechting van een consumenten arbitragecommissie niet verplicht noch bereid.


Ons emailadres is: info@clinicdress.nl

Verantwoordelijke uitgever:

CLINIC & JOB DRESS B.V.
Postbus 3333
7500 DH Enschede

Kamer van Koophandel te Enschede 67348718
Verder winkelen ga naar winkelmand