Actie / Maatschappelijk engagement

Onze donatie aan KiKa kinderen kankervrij

Shoppen en een goed doel steunen: dat was het motto van onze grote online shop-actie tijdens de Advent 2020. Per bestelling ging er € 1,00 naar het goede doel, waarvoor we de stichting Kika kinderen kankervrij hebben uitgekozen. Met deze actie willen wij het werk van de vele vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor de kinderen onder de aandacht brengen.

€ 1700,00 voor KiKa kinderen kankervrij

De actie heeft in totaal € 1700,00 opgebracht, die we met trots aan de stichting hebben overgemaakt. Wij willen hierbij dan ook graag al onze klanten bedanken die deze donatie mogelijk hebben gemaakt.

In actie tegen kinderkanker sinds 2002

  • Al bijna 20 jaar ondersteunt de stichting het kankeronderzoek bij kinderen.
  • KiKa zamelt geld in om nieuwe behandelingen te ontwikkelen en de bijwerkingen van bestaande therapieën te verminderen.
  • KiKa ontwikkelt ook bewustmakingscampagnes over kinderkanker.
  • De stichting financiert ook het Prinses Maxima Centrum – het grootste kinderkankeronderzoekscentrum en zorgcentrum van Europa.

Daarom ondersteunen wij KiKa kinderen kankervrij

Kanker is nog steeds de belangrijkste doodsoorzaak bij kinderen in Nederland. We zijn erg onder de indruk van KiKa's enorme inzet en professionele werkzaamheden, daarom willen wij bijdragen aan de voortuigang van onderzoek en onderwijs op het gebied van kinderkanker.

Als gevolg van Corona, worden veel donaties momenteel geschrapt omdat KiKa niet langer de mogelijkheid heeft om het onderwerp tijdens evenementen onder de aandacht te brengen. Elke donatie is daarom op dit moment zeer waardevol.

Voor meerinformatie: kika.nl

Menu