Welkom bij CLINIC DRESS! Nu inloggen.

Wachtwoord vergeten
 
artikelen | € 0,00

Nieuwsbrief

Gegevensbescherming

De laatste weken en maanden heeft u vast wel veel gelezen en gehoord over het thema veiligheid bij online winkelen. De verscheidenheid van deze informatie in de diverse media heeft ertoe bijgedragen dat de gebruikers zich alsmaar onzekerder voelen. Daar is bij CLINIC & JOB DRESS B.V. beslist geen reden voor.

Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik om u een en ander over de veiligheid van ons winkelsysteem te vertellen.

Ons systeem is door de allermodernste Firewall mechanismen beschermd en staat continu onder online bewaking. Pogingen om ons systeem te kraken worden op deze manier verijdeld en dag en nacht rechtstreeks aan onze verantwoordelijke medewerkers gemeld. Om ook een groot aantal gelijktijdige vragen op ons online winkelsysteem te kunnen verwerken hebben wij de internetverbinding over een hogesnelheidslijn uitgevoerd. Hierdoor bereiken wij een snelle, doelmatige beschikbaarheid voor onze bestaande en potentiële klanten.

Om het xt:commerce basisplatform te kunnen laten werken voor ons winkelsysteem heeft het platform bovendien een aantal login-mechanismen waarmee wij 'gevoelige' klantengegevens snel, doelmatig en veilig via internet verzenden en garanderen dat uw gegevens alleen door ons ingelezen kunnen worden. Uiteraard worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld en stellen wij deze niet aan derden ter beschikking. Vertrouwen is de grondslag voor elke vorm van samenwerking. Aangezien u bij ons op factuur kunt bestellen hoeft u ons geen vertrouwelijke gegevens, zoals creditkaartnummers en dergelijke, via internet door te geven.

Bovendien hebben wij een toegangsmechanisme opgesteld waarbij alleen gebruikers waarvan de echtheid vastgesteld is via het winkelsysteem kunnen bestellen. Wel is hiervoor een gewaarmerkt klantennummer en een bijbehorend postcodenummer vereist.

Elke eerste bestelling wordt stelselmatig door onze diensten gecontroleerd.

Voor verdere vragen kunt u een E-Mail sturen. Ons adres : info@clinicdress.nl

Met de CLINIC DRESS nieuwsbrief wordt u regelmatig over nieuwtjes, highlights en aanbiedingen geïnformeerd. Nu gratis aanmelden:

Verder winkelen ga naar winkelmand