Service / Over ons

Hallo, wij zijn CLINIC DRESS

Sinds 1952 volgen wij onze grote passie: beroepsmode die je past en waardoor je er goed uitziet. Want onze stelling is dat medewerkers in de medische-, de zorg- en de cosmeticasector zich optimaal ondersteund en volledig op hun gemak moeten voelen in hun dagelijkse werk met mensen.

Daarvoor geven onze medewerkers elke dag alles: van productontwikkeling tot marketing en logistiek. Want zij zijn pas tevreden op het moment dat u onze artikelen met trots draagt.

Wat maakt ons zo bijzonder? Nou, we hebben een paar punten…..

  • Alles uit één hand - tientallen jaren ervaring: oversteektunieken, tunieken, jassen, shirts, broeken, schoenen en meer.
  • Wij ontwikkelen nog zelf: onze ontwerpster van CLINIC DRESS combineert in haar collecties functioneel met mode en besteedt aandacht aan de speciale eisen van beroepskleding voor health & beauty.
  • Uitstekende aanvullingen: ons assortiment wordt aangevuld met sterke merken zoals Skechers, Abeba, Dian en meer.
  • Wit of kleur? Eenvoudig of met liefde voor detail? In ons assortiment vindt u de juiste artikelen voor uw persoonlijke behoeften.
  • Altijd goed geadviseerd: mocht u ooit op zoek zijn naar de beroemde naald in een hooiberg, dan staat onze klantenservice klaar om u telefonisch en per e-mail te helpen en te adviseren.
  • Alles voor uw team: uniforme teamuitrusting conform de kleuren en stijl van uw praktijk, inrichting of uw salon is voor ons vanzelfsprekend.
  • Wij denken groter: voor grotere ordervolumes en uitgebreide beroepskledingconcepten bieden wij persoonlijke service en speciale voorwaarden.

CLINIC DRESS - een merk van de CLINIC & JOB DRESS GmbH

De productie en distributie van beroepskleding is de specialiteit van CLINIC & JOB DRESS. Met ons merk CLINIC DRESS is de onderneming één van de belangrijkste leveranciers van beroepskleding op de Europese markt in de medische, de zorg- en cosmeticasector.

Menu