Service / Zakelijke Klanten

Zakelijke klanten: beroepskleding voor grote behoeften.

U wilt een groter team uitrusten met beroepskleding en wenst een competente partner aan uw zijde? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als fabrikant van beroepskleding bieden wij u een uitgebreid productassortiment met een enorme verscheidenheid aan modellen en kleuren. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring om u juist te adviseren. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons:

Tel.: 053-4300400

E-mail: info@clinicdress.nl

Totaal oplossingen van Clinic & Job Dress: Dit zijn onze voordelen:

  • Groot productassortiment voor medische sector, verpleging, wellness, verkoop en meer.
  • Deskundig advies op basis van jarenlange expertise.
  • Borduur- en logo service.
  • Lange nabestel garantie.
  • Aantrekkelijke voorwaarden.
  • Individuele, speciale productie bij grote afnames.

Uw persoonlijk kledingconcept voor een professionele uitstraling

Of het nu een kliniek, groepspraktijk, verpleegtehuis, revalidatiecentrum of wellness-centrum is, onze beroepsmode ondersteunt u optimaal bij het werk door bijzondere modellen en aangename materialen. Bovendien laat de beroepskleding uw vakbekwaamheid tegenover klanten en patiënten zien. Als u een groter team wilt uitrusten met beroepskleding staat u voor een mooie uitdaging: enerzijds moet de teamoutfit uniform zijn, zodat deze past bij uw Corporate Identity en een harmonieus totaalbeeld vormt. Tegelijkertijd moet de outfit individueel zijn, want per slot van rekening moet elk teamlid de kleding dragen waarin hij of zij zich het prettigst voelt. Laten we deze uitdaging samen aangaan. Indien u dat wenst, kunnen wij u gaarne adviseren. Neem daarvoor contact met ons op!

Teamuitrusting van A-Z: van proefmodel tot draagproeven en uitlevering.

Late we eerlijk zijn: niemand koopt graag een kat in de zak. Daarom krijgt u na ons advies en gesprek eerst enkele samples. Met deze kunt u dan op uw gemak draag- en was testen mee uitvoeren. Pas als u tevreden bent, nemen wij uw bestelling definitief aan en laten wij de gewenste outfit voor u produceren. Om het geheel compleet te maken raden wij u aan de artikelen te voorzien van uw naam en/of bedrijfslogo. U kunt contact met ons opnemen via 053-4300400 of info@clinicdress.nl Wij kijken ernaar uit om uw beroepskledingproject samen met u te realiseren! Neem nu contact met ons op!

Neem nu contact met ons op!

Tel.: 053 / 4 30 04 00
Fax: 053 / 4 31 23 91
E-mail: info@clinicdress.nl

Of gebruik ons contactformulier. We zullen dan binnenkort contact met u opnemen.

Gelieve kennis te nemen van ons privacybeleid.

Menu